Portretten

Mijn eerste portretopdracht kreeg ik in Italië. De eigenaars van de boerderij waar ik een appartement huurde wilden graag een schilderij van hun drie volwassen kinderen, twee dochters en een zoon. Ik stelde voor om drie losse portretten te maken zodat ze later ieder hun eigen portret zouden kunnen hebben. Ze vonden dat allemaal een goed idee en zo geschiedde. Ik maakte een paar foto’s van hen in het late middaglicht en stelde me voor dat ik als achtergrond de omgeving van de boerderij zou schilderen en dit landschap door zou laten lopen, zodat het een drieluik werd. Ik ging er in de winter thuis in Nederland mee aan de slag en bracht het resultaat de volgende zomer mee naar Toscane. De portretten werden met liefde en enthousiasme ontvangen en dit drieluik “ Een Italiaanse Familie” hangt nu, zo’n 20 jaar later, nog steeds op dezelfde plek in de huiskamer van de boerderij.

Later in Nederland zouden meer portretopdrachten volgen, zie hieronder. Altijd een eer om dat vertrouwen te krijgen en heerlijk om te doen, maar ik vind het ook een zware verantwoordelijkheid en houd het daarom beperkt.

  • All

Alle tekstuele informatie en foto's op deze website zijn en blijven eigendom van Yvonne Melchers.
Niets op deze website mag dan ook worden gekopieerd zonder haar uitdrukkelijke toestemming.

© Yvonne Melchers | Privacyverklaring

Site: Indrukwekkend | Marketingbureau | on- offline marketing en websites

All textual information and photos on this website are and remain the property of Yvonne Melchers.
Nothing on this website may therefore be copied without her express permission.

© Yvonne Melchers | Privacy

Site: Indrukwekkend | Marketingbureau | on- offline marketing en websites

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram