• Nederlands
  • Engels
Instagram Yvonne MelchersFacebook
Menu

INFORMATIE/CONTACT

“Alleen door de kunst kunnen we ons verheffen boven de treurniswekkende beslommeringen van het alledaagse leven” (Oscar Wilde)

 

Artsy.net

Een aantal van mijn werken zijn verkrijgbaar op Artsy via Abend Gallery Denver en 33Contemporary Gallery Chicago via deze link

Facebook en Instagram

Door mijn pagina op Facebook te liken, ontvangt u regelmatig nieuws en achtergrondinformatie op uw tijdlijn en ziet u het meest recente werk.

Ook kunt u mij volgen op Instagram

Zie ook Hedendaags Realisme.NL

Contact


Adres:
R. Castelijnstraat 27 hs
1111 AW Diemen

Atelierbezoek op afspraak.

Informatie over prijzen, lijsten, etc.

Informatie kunt u vrijblijvend opvragen via het contactformulier hierboven.  De meeste lijsten zijn handgemaakt door Peter Schuurmans Den Bosch en L’Angolo dell’Arte in Siena/Italië en eerder door André Weda in Castricum en Krützmann Amsterdam.

Fotografie

Fotografie van de werken door Hans van den Boogaard, Studio Buitenhof en mijzelf. Eerder door Gabriele Forti, Paolo Pizzetti en Bernard Chazine in Italië en Hans Sibum, Edo Kuipers en Clemens Boon in Amsterdam.

 

Nieuwsbrief ontvangen
close slider

Nieuwsbrief

In plaats van een blog maak ik drie à vier keer per jaar een nieuwsbrief met informatie over nieuw werk, exposities, etc. Belangstelling? Vul dan uw e-mailadres in.

Naam:

Email adres:

Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor mijn nieuwsbrief.
U kunt zich op elk gewenst moment weer uitschrijven.
Klik hier voor een voorbeeld van mijn nieuwsbrief.

Yvonne Melchers

Pin It on Pinterest

Share This