In een tweede lancering nóg een schilderij naar de maan!

Opnieuw geïnitieerd door wetenschapper, schrijver en kunstverzamelaar Dr. Samuel Peralta (Toronto, Canada), zal dit werk uit mijn serie Rooms with a View, Room with a View/Spring in Provence deel uitmaken van The Nova Collection die op de tweede lancering (januari 2022) op ULA Vulcan Centaur /SpaceX Falcon 9 meereist. De Lunar Codex bevat werken die zijn gefinancierd door Dr. Samuel Peralta, een bekende kunstverzamelaar die zich inzet voor gendergelijkheid. ⁠Dit werk maakte deel uit van de tentoonstelling "Shelter" van 33Contemporary Chicago/PoetsArtists op Artsy, geïnitieerd door Didi Menendez en samengesteld door Dr. Samuel Peralta. Alle werken van deze tentoonstelling worden gedigitaliseerd en zullen in de tijdcapsule op de maan worden achtergelaten.

Hoewel het niet te bevatten is, is het toch echt GEEN nepnieuws!

Dit schrijft Samuel Peralta erover op Facebook:

 

"DE MAANCODEX/KUNSTENAARS OP DE MAAN [AOTM] kondigt aan dat de 76 kunstenaars van de tentoonstelling “Shelter” toetreden tot de tijdcapsule "The Nova Collection"! “Shelter”, uitgevoerd in samenwerking met het 33 Contemporary Gallery en PoetsArtists-platform, was een tentoonstelling in directe reactie op de wereldwijde pandemie, op zoek naar werken die onderdak, troost en veiligheid opriepen. Op aarde bestaat geen fysieke catalogus van  de tentoonstelling “Shelter”, hij bestaat uitsluitend virtueel en als als onderdeel van een nikkel-tijdcapsule van de maaneditie die op weg is naar de Nova-C-lander die in januari 2022 via SpaceX wordt gelanceerd"

Het originele schilderij is beschikbaar, zie Kamers met Uitzicht.

 

Kijk voor het hele project met alle namen van de kunstenaars op deze link

 

Zie ook deze video https://www.youtube.com/watch?v=hcYjYiaFrbc

Alle tekstuele informatie en foto's op deze website zijn en blijven eigendom van Yvonne Melchers.
Niets op deze website mag dan ook worden gekopieerd zonder haar uitdrukkelijke toestemming.

© Yvonne Melchers | Privacyverklaring

Site: Indrukwekkend | Marketingbureau | on- offline marketing en websites

All textual information and photos on this website are and remain the property of Yvonne Melchers.
Nothing on this website may therefore be copied without her express permission.

© Yvonne Melchers | Privacy

Site: Indrukwekkend | Marketingbureau | on- offline marketing en websites

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram