Italian Dreams in Galerie Autrevue vanaf 10 september 2022

Een aantal van mijn Italiaanse werken (o.a. Kamers met Uitzicht en (Be)spiegelingen in Venetië) zal te zien zijn op de expositie Italian Dreams in Galerie Autrevue die van 10 september t/m 30 oktober wordt gehouden. De beroemde Italiaanse schilder Simon Pasini toont een aantal van zijn werken en ook van Mischa Tranquilli, Thomas Langeveld, Gerd Renshof, Bas Nijenhuis, Gabriëlle Westra, Randolph Algera en Janey Robertson zullen werken te zien zijn die Italiaanse sferen ademen. De expositie wordt op 10 september om 14.00 uur geopend door mevrouw Paola Cordone, attaché Culturele Zaken van de Italiaanse Ambassade. De Burgemeester van Heerenveen,  Tjeerd van der Zwan, zal iets vertellen over Galerie Autrevue. Het belooft een mooie middag  (14.00 - 17.00) te worden met meets&greets met de kunstenaars en wijnproeverijen met Italiaanse hapjes. Voor meer details en reserveringen zie de link naar de website van Autrevue hierboven.

NB: Elf van mijn werken worden dit en volgend jaar in gedigitaliseerde vorm naar de Maan gelanceerd en daar in timecapsules achtergelaten.  (zie mijn nieuwsbericht hierover elders op deze pagina) Enkele originelen hiervan zijn op deze expositie te zien en te koop.

Alle tekstuele informatie en foto's op deze website zijn en blijven eigendom van Yvonne Melchers.
Niets op deze website mag dan ook worden gekopieerd zonder haar uitdrukkelijke toestemming.

© Yvonne Melchers | Privacyverklaring

Site: Indrukwekkend | Marketingbureau | on- offline marketing en websites

All textual information and photos on this website are and remain the property of Yvonne Melchers.
Nothing on this website may therefore be copied without her express permission.

© Yvonne Melchers | Privacy

Site: Indrukwekkend | Marketingbureau | on- offline marketing en websites

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram